Thuis tussen de rust en reuring

Nieuwbouwproject het Quadraat is gelegen aan de Breestraat en Nieuwstraat in Beverwijk. De Breestraat staat bekend om de vele winkels en trekt veel bezoekers uit de stad zelf en uit de directe omgeving. Zo zijn er diverse winkels te vinden, waaronder kledingwinkels, schoenenwinkels, supermarkten, bakkers en een Hema. Vanuit je appartement loop je elke woensdag zo de drukbezochte markt op aan de Breestraat. Hier vind je de lekkerste producten, van groenten en fruit tot kaas, vis en heerlijke broodjes.

Bereikbaarheid

Reis je met het openbaarvervoer naar je werk? Ook dan zit je helemaal goed in het Quadraat. Het is ongeveer 6 minuten lopen naar NS-station Beverwijk. Hier vertrekken diverse treinen en bussen naar steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A22, deze is direct verbonden met de A9 richting Alkmaar en Amsterdam.

Op 20 minuten van het strand

Een van de velen voordelen van het wonen in Beverwijk is dat het dicht bij het strand gelegen is en de schitterende Noord-Hollands Duinreservaat. Dit natuurgebied is een oase van rust en het mooie is, je fietst er binnen 20 minuten naar toe. Het Noord-Hollands Duinreservaat en het strand zijn een populaire bestemming voor wandelaars, watersporters, fietsers en natuurliefhebbers.

Breestraat 65, 1941 EE Beverwijk
verhuur@brantjes.nl
0251 260 660